Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2018 06:12 - Проекциите са една от причините, поради които картите Таро са толкова ценни.
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 508 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.09.2018 06:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Проекциите са една от причините, поради които картите Таро са толкова ценни. Техните заинтригуващи картинки и модели са ефикасно средство за улавяне на несъзнаваното. Това е личностния аспект на Таро, но картите имат и колективни характеристики. Като човешки същества всички ние имаме общи нужди и опитности. Изображенията на картите Таро улавят тези универсални характеристики и ги извличат последователно и логично. Хората реагират на картите по сходен начин, защото те изобразяват архетипи. В течение на много векове Таро е еволюирало в колекция на най-основните модели на човешката мисъл и емоции.
Карта Таро за деня - Тройка Мечове
Тълкуване: според П. Скот Холандер
Колода на: А. Е. Уейт
Изтеглена: нормална 
Тройка Мечове
image
Тройката Мечове е знак за разпадане на съюзи.
Значение:
Това е карта на скъсването, на раздялата. Съюзи които са били установени, ще се разтурят под натиска на кавги, противодействие на интереси, конфликти между страните. Този съюз поначало не е бил стабилен, тъй като се основавал на егоистични подбуди поне от едната страна, а вероятно и от двете. Ето че обединението се разпада. Защитавайте интересите си, защото това ще направи и бившия ви партньор. Трябва да запазите контрол върху нещата; очаква ви период на трудности и безредие и нещата могат много да се объркат в резултат на това разтуряне, ако не проявите здрав разум.

image image
При гадаене
Изправена (положителна):
Раздяла, скъсване на отношенията, уволнение, развод. Отлагане и прекъсване на лични и делови взаимоотношения. Разпиляване на имущество и сила. Кавги. Изневяра. Възможен любовен триъгълник – появата на трета страна (или друго събитие или интереси) може да е причина за раздялата. Тя няма да бъде приятелска; очаквайте кавги, проява на гняв, дори омраза.

imageimage
Обърната (отрицателна):
Объркване, психично разстройство. Допуснати грешки, разсеяност. Може да е много трудно да видите ясно какво трябва да направите; ако е така, загубите ви ще са още по-големи. Това е разваляне на партньорство – запазете трезвомислие, за да не изгубите повече, отколкото би трябвало.

image


https://web.facebook.com/Таро-78-тайни



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3713513
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3079
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930