Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2018 07:02 - Целта на карти Таро
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Целта на карти Таро не е да ви предскажат бъдещето наготово, а да се опитате да разбирате и да се вслушвате в знаците на съдбата. От вас зависи, коя възможност от дадена ситуация ще изберете. Затова е добре да запомняте коя карта сте изтеглили и в края на деня да преосмислите събитията и да си направите съответните изводи. Така с помощта на вашето съзнание и подсъзнание, без нужда от някой професионалист в областта ще сте напълно подготвени за предизвикателствата на живота.
image

Карта Таро за деня – Двойка Жезли(Малка Аркана)
Тълкуване според: Арлийн Тонети
Колода карти: Артър Едуард Уейт
Изтеглена карта: нормална 

image

Двойка Жезли

В очакване на резултатите

Образност и значение на картата в изправено положение:

Върху картата има изобразен човек, който държи един жезъл, а в земята има забит още един. Мъжът държи в другата си ръка земното кълбо (Държи целия свят в ръцете си...) и гледа към света, в който вече е вложил енергия. Може би е започнал нов бизнес или проект и сега чака да пристигнат корабите. Във всеки случай гледа с очакване.

image

Двойка Жезли показва, че очаквате резултати. В право положение тя сочи търпение и насочване на намерението. Вече сте задвижили нещата, така че те сигурно се развиват, и спокойно можете да очаквате наградата.

image image

Двойка Жезли може да представлява и някой, който ще ви помогне по пътя. Докато вашето ново начинание се развива, нещата започват да се движат. Това е повече от идея; сега ще видите как нещата започват да се материализират.
image

Образност и значение на картата в обърнато положение:

Когато Двойка Жезли излезе обърната, глобусът пада от ръката на мъжа, който сега стои на главата си и в това положение има контрол само върху единия жезъл. Да не би да се връща към квадрат едно? Обърнатата Двойка Жезли се връща назад – към Асо Жезли. Тъй като човекът не може да задържи двата жезъла, значи ще има действие или движение назад.
image

Обърнатата Двойка Жезли показва, че няма никакво придвижване към вашата цел. Може да липсва хармония, но каквото и да е начинанието, то ще бъде забавено и объркано. Това може да означава, че не сте получили помощта която сте очаквали, че партньорството не е балансирано или че условията не ви помагат в този момент. Може би е време да се върнете и да направите промени в плана или да започнете съвсем на чисто.

image image

https://web.facebook.com/Таро-78-тайни

image image




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3709621
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930