Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2018 08:01 - Пробвайте и проверете резултатите в реалния Свят, във физическата Вселена!
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 597 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Проникването в тайните на подсъзнанието е свързано с надхвърляне на пределите на собствената ни личност и на ограниченото ни его. Всички чудеса се подчиняват на общи закони. Човек е в състояние да превъзмогне пречките, които са на пътя към личностния напредък и по-добър живот: съмнения, самозалъгване, сковано мислене, негативизъм, обезкуражаване, депресия, бягство от действителността. Може да промените живота си тотално.
      Правилния начин е да изпробвате, да действате и да проверите резултатите във физическата Вселена, в реалния свят.
image

Карта Таро за деня – Седмица Чаши (Малка Аркана)
Тълкуване според: – Арлийн Тонети
Колода карти: Артър Едуард Уейт
Изтеглена карта: нормална

Седмица чаши

Емоционални избори

Образност и значение на картата в право положение:

Седмица Чаши показва един човек, който се опитва да направи избор. Какво ще предпочете: замъка или скъпоценностите? Венеца на победата или червения дракон? Жената или идеала за нея?
image

Прекалено много възможности. И тогава, в центъра на картата виждаме нещо скрито, завито, готово да бъде открито. Какво ли има в чашата под драперията?

Всички тези въпроси са част от интерпретацията на Седмица Чаши. Може би вашето въображение е прекалено натоварено и ви е трудно да вземете решение? Както се казва, не можете да видите гората заради едно дърво.

 

Тъй като силата ви е разконцентрирана, всеки момент се сблъсквате с неясноти и смущения. Кой път да изберете? Какво да направите? Какво да предпочетете? Тази карта може да показва егоистично самозалъгване с мечти вместо действие или сляпа привързаност към условия, дължащи се на илюзии, безпочвени мечти или предпочитане на илюзиите пред реалността.
image


Образност и значение на картата в обърнато положение:

Когато карта Седмица Чаши излезе обърната, решението най-накрая ще бъде взето. Човекът може да избере своя път, като използва волята и решителността си. След като е избрал посоката, в която ще върви, той е на правилния път и ще продължи по него.

Когато картата е обърната, това винаги означава, че сте направили избор, който ще следвате. Не предавайте мечтите си, защото планът ви е започнал да действа. Изборът който сте направили, е бил правилен за вас. Продължавайте да упорствате и скоро ще берете плодовете на онова, което сте посели.

https://web.facebook.com/Таро-78-тайни



image
image

                                                        http://www.taro.viastars.com/

image





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3709306
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930