Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2019 07:26 - Забавлявайте се! Живота е хубав.
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 4023 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.01.2019 07:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

2019 година вече е факт. Аз продължавам с моята луда идея, че хората по принцип са добри и вярвам, че е възможен един по-добър свят. Продължавам да вярвам, че невежеството със съпътстващия го страх тласка някои хора и ги задържа по-дълго в „тъмната част“. Натрупвайки определено количество познания и опит идва момент в който придобиваме ново съзнание и познание за себе си и околните, и това познание ни издига на друго по-високо духовно ниво.
image 

Таро е от наука от паралелни познания. Това е лаборатория в която чрез различни идеи и анализи се създава ново виждане за пространството, което същевременно ви предлага всички ключове, за да вземете живота си в ръце и ако положите малко усилие да го промените към по-добро.

Забавлявайте се! Живота е хубав.
image

Карта Таро за деня - Петица Жезли (Малка Аркана)

Тълкуване според: Таро на Друиди и Уйка
Колода карти: Таро на Друиди и Уйка
Изтеглена карта:нормалана

 

Петица Жезли

 

КЛЮЧОВИ ДУМИ

творчески конфликт, шеговита битка, съревнование
image

Тълкуване:

Възможно е да попаднете в конфликтна ситуация, макар че не е

задължително сблъсъкът да е сериозен – засега! Картата често подсказва стълкновения с колеги по работа или приятели. Възможно е още да водите битка за власт или за надмощие на умовете. Ако е така, внимавайте нещата да Малката Аркана 109 не ескалират. Огнената енергия на Жезлите е оптимистична и щедра, но често е войнствена и затова не е излишно да се проявява мяра и въздържание. Възможно е битката да бъде и шеговита, на игра. В сексуалните отношения може да става въпрос за огнени, буйни страсти. Ако личността ви се представя от Дворцова Карта Жезъл, значи сте волева и решителна натура, която гледа на трудностите като на предизвикателства и нови възможности за развитие. Вие сте в своя елемент и търсите алхимичното преобразуване на трудностите в нещо стойностно.

image

Тълкуване при обърната карта:

Може би преживявате вътрешен конфликт или подтискате гняв. В резултат способността ви да действате и вземате решения е силно ограничена. Възможно е също да е налице ескалация на външен конфликт с размяна на тежки думи, водене на съдебни дела и постоянни опити за саботаж и дестабилизция. Не случайно традиционното значение на картата е съдебни прения. Предизвикателството е: Как да действам? Какво да правя? Може би ще се окажете в позиция, когато, за да изгладите напрежението, ще трябва да замълчите, макар силно да желаете да се ангажирате с мнение и вземете страна по даден проблем. Моментът е подходящ за размисъл и медитиране. Древните друиди често поемали върху себе си ролята на миротворци като минавали между воюващите племена, за да ги помирят. Днес умението да се изглаждат и решават конфликти се съхранява от обучени посредници, които продължават тази традиция на миротворчество.

image
              http://taro.viastars.com/index.html
          https://www.facebook.com/Таро-78-тайни/



 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3714172
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3079
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930