Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2019 13:05 - Осъзнаване на собственото място.
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 1908 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Таро не разрешава здравословни проблеми. Таро не разрешава и финасови проблеми. Таро със сигурност „не открива, не прави и не разваля магии“.

Таро „не открива, не прави и не разваля заклинания за любов“.

Таро може да ви покаже обаче защо сте в „тунела“. Таро може да ви покаже къде сте в „тунела“. Таро може да ви покаже какво пречи за да излезете от „тунела“.    Таро е инструмент. Таро е инструмент за своевременно вземане на решения, за ясна комуникация и своевременни действия.

               Карта Таро за деня –Любовниците
Колода карти: Ритуално Таро на Златната Зора 

Тълкуване: според Джоан Бънинг
Изтеглена: Нормална

image image

Любовниците

Връзка, Сексуалност, Индивидуална вяра, Ценности

 

Действия

Свързване с другите:

Създаване на връзки. Изпитване на любов. Образуване не съюз или брак. Осъзнаване не сходство. Изпитване на симпатия към друг. Сближаване. Интимни отношения.

Сексуалност:

Търсене на връзка. Изпитване на желание. Да правиш секс. Да се отвориш към другия. Да откликнеш със страст. Изпитване на физическо привличане. Черпене на вътрешна енергия.

Създаване на индивидуални убеждения:

Поставяне под съмнение на общоприетото мнение. Осъзнаване на собственото място. Да си искрен и честен със себе си. Ръководиш се от собствени стандарти. Сам вземаш решенията.

Определяне на ценностите:

Борба с изкушението. Избор между правилното и грешното. Изправяне пред морален или етичен избор. Не приемаш, че целта оправдава средствата. Да избереш за какво те е грижа.

 

Противоположни карти:

Някои възможности

Жрецът – установени вярвания.

Отшелникът – да си сам, да нямаш връзка, по-малко секс.

Петица Чаши – загуба във връзките.

Тройка Мечове – отхвърляне, отделяне.

image

 

Подсилващи се карти:

Някои възможности

Императрицата – сексуално задоволяване, удоволствие.

Двойка Чаши – съюз, брак, връзка.

Десетка Чаши – семейни връзки, обвързване.

Десетка Пентакли – трайни съюзи, семейни връзки.

image image

 

Описание

Любовниците са карта, която лесно се запомня. Любовта и сексът приковават вниманието на човека и, както може да се очаква, тази карта олицетворява и двете. Импулсът към съединяване е много мощен и в най-висшата си форма ни извежда извън самите нас. Точно заради това връзката между мъжа и жената на картата е благословена от един ангел над тях.

При гледането на Таро карта (6) много често се отнася до връзка, която е основана на дълбока любов – най-голямата от всички сили. Връзката може да не е сексуална, въпреки че много често е или може да бъде. По общо казано Любовниците могат да олицетворяват силата на привличане, която притегля две същности и ги свързва в единно цяло – без значение дали са хора, идеи, събития, движения или групи.

Карта Любовниците може да символизира и трудния ценностен избор, заедно с колебанията и съмненията, които го съпътстват. В някои колоди Любовниците изобразяват мъж, разкъсван между две жени – девица и изкусителка. Този стар като света триъгълник символизира по-голямата дилема, когато сме изправени пред избора между правилното и неправилното.

Любовниците могат да показват морален или етичен кръстопът – ситуация за вземане на решение, при която трябва да изберете между висшия и низшия път. Тази карта може да олицетворява и вашите индивидуални вярвания и убеждения, защото вземането на подобно решение изисква да сте наясно къде стоите самите вие. Да следваш своя път, може да означава да се изправиш срещу тези, които те тласкат в посока, която е грешна за теб.

image

                                               https://web.facebook.com/Таро-78-тайни/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3713237
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3079
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930