Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2019 08:49 - Пътека водеща дълбоко вътре във вас
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 4172 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Таро е огледало на душата ви. Всяка изтеглена карта е пътечка водеща дълбоко вътре във вас и показваща огледално отражение на ежедневието ви, но пречупено през магическия кристал на божествената ви цел и мисия в този живот. Таро е бърз асансьор с който можете бързо да получите достъп до вътрешните послания и напътствия по всяко време, когато имате нужда от тях.
Карта Таро за деня - Двойка Мечове (Малка Аркана)
Тълкуване: според Арлийн Тонети
Колода карти: Митичното Таро
Изтеглена карта: обърната

image

Двойка Мечове

Патова ситуация, Нерешителност

image

Образност и значение на картата в право положение:

На тази карта виждаме една млада жена с превръзка на очите, която седи на пейка и държи два големи меча. Тъй като е със завързани очи, не може да види пътя си през тези трудни времена, всъщност възможно е да не иска да вижда какво има пред нея. Освен това е обърнала гръб на водата (нейните чувства) и следователно нито вижда, нито чувства онова, което ще ѝ помогне да излезе от патовата ситуация, в която се намира. Назъбените скали и новата луна символизират нестабилността около нея.

image

Както всички карти, отговарящи на числото 2, и тази показва необходимостта от добре балансиран живот. Жената е в състояние на нерешителност: По кой път да тръгне? По кой път ще тръгнете вие в живота си? Излизането на тази карта означава, ще не само ще вземете трудно, но ще ви бъде трудно дори да измислите как да действате. Тази карта може да показва временно примирие, преговори в задънена улица или неадекватна информация.

image

Когато се появи Двойка Мечове, вероятно се чувствате хванати в капан, забавени, объркани за посоката. Двойка Мечове показва необходимост от водач и посока, но забележете, че жената все пак държи тези мечове изправени! Засега тя може да седи, потънала в размишление, вместо да действа – и това може да е най-добрият курс на (без)действие.

image

Образност и значение при обърната карта:

Обърната Двойка Мечове показва, че решението е било взето. Сега жената ще предприеме действие и нещата ще се развият бързо. Когато имате тази карта в подреждането, ще бъдете свободни да вземете своите решения с вярата, че сега ще започнат действия.

Тази карта показва напредък в делата ви. Скалите все още са във водата, следователно трябва да се свържете с правилните хора и да внимавате да не се предоверявате, но трябва да продължите по своя път. Онова, което Двойка Мечове обръща, и онова, с което не разполагате в момента, е вярата – увереността да продължите напред към целта.


                   image

                                       http://taro.viastars.com/index.html
                                   https://web.facebook.com/Таро-78-тайни
                                     http://www.taro78secrets.viastars.com/





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3698440
Постинги: 346
Коментари: 1374
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031