Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2020 03:53 - Време за пътуване към себе си
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 806 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.03.2020 03:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Трудни времена от една страна, но от друга е прекрасно че получаваме като безценен подарък време за размисъл, което изобщо не е влизало в плановете ни. Време да попътуваме не навън из шарения свят, а вътре към самите нас, към себе си. Да погледнем към светлото и тъмното в нас.
image

  За доста хора е плашещо да погледнат нещата от нов и различен ъгъл и да си направят някакви изводи и анализи. Не се страхувайте! Вътрешна промяна на позицията превръща вашето сивото ежедневие в опознавателно пътешествие и със сигурност в последствие ще разведри мъглата на вашите мисли. При такова вглъбяване, рефреймингът функционира перфектно. Психолози са правили мозъчни и неврообразни изследвания, за да наблюдават случващото се в мозъка по време на медитация. Защо вглъбяването в себе си помага при страх, стрес и болка? Кои региони на мозъка са активни по време на вглъбяването и мистичните преживявания? Подлежат ли изобщо подобни промени в съзнанието на някакво научно изследване?
Отговорът е категорично Да.
Картата за деня красноречиво ни подсказва как да прекараме деня си.
Водата символизира емоциите и чувствата. Лодката символизира изолираност, но също така и движение. Време е за едно пътуване към себе си, към нашите собствени емоции, съкровени желания и чувства.

image

Карта Таро за деня – Шестица Мечове (Малка Аркана)
Тълкуване според: П. С. Холандер
Колода карти: Артър Уейт и Памела Смит
Изтеглена карта: нормална
Шестица мечове

image

Значение: Нещата започват да се променят, но дали към по-добро, или към по-лошо, все още не е сигурно. Възможно е да предприемете пътуване, да посрещнете гост или да получите известие. При всички случай бавно се измъквате от лошото положение, в което сте се оказали напоследък. Обърнете внимание, че някои тълкования на картата включват и „любовно предложение“, което може да означава или в романтичен смисъл, или от страна на човек, който ще ви предложи искрената си преданост. Ако пътуването действително е свързано с отиване на друго място (а не става дума за промяна в умствената или емоционалната ви ориентация), повечето тълкования са единодушни, че то вероятно ще е по вода (или, предвид съвременните възможност, над нея.

image

При гадаене
Тълкуване при изправена карта:
Пътуване, чиято крайна цел е несигурна. Промяна с неизвестен резултат. Получаване на известие. Бягство; отдих. Възможно е промяната да обезвреди врага. Понякога картата носи късмет въпреки предишните поражения.

image
Тълкуване при обърната карата:
Признание, заявление. Може би любовно предложение. При всички случаи изненада.

image

http://taro.viastars.com/

http://www.taro78secrets.viastars.com/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3707826
Постинги: 346
Коментари: 1374
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930