Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2013 15:36 - Учтиво предупреждение
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 17037 Коментари: 18 Гласове:
24

Последна промяна: 06.03.2013 19:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Учтиво предупреждение
 
Пазете мира говеда, защото търпението почна да свършва!

Тия дни всички - политици, журналисти, социолози и политолози ни плашат пак. Кого плашите с насилие и нарушен "граждански мир", скапаняци "аристократични"?! 

image

1. Бизнесът, затрупан до ушите с над 3000 лицензионни режима, хиляди наредби, "правила", забрани, постоянно променящи се условия? 

2. Населението, което плаща в провинцията почти всичките си доходи, ако ги има въобще за тока,  водата и данъци? 
3. 1-милион безработни и почти безработни мъже, основно в провинцията, много от тях отчаяни, освирепяващи, които мразят политици, партийни членове, журналисти и целия тоя слугинаж, парализирал икономиката и държавата, лишил ги от минало, настояще и от бъдеще, мъже служили в армията,  в пехота, разузнавателни роти, десантни части, флот, авиация, танкисти, водачи на БТР, артилеристи, офицери, сержанти. Мъже често вече без никакъв избор в живота и които няма какво повече да губят.  

Тия ли плашите?

Нито една власт в света пазена от полиция не е удържала, стигне ли се до стрелба. Липсва ви дори обща култура да знаете това! Наивници! Полицаите са учени да стрелят близо,  ние далеч, често на максималния обсег на оръжията, при всякакви условия и по движещи се цели. Армията? Смятате ли, че тя ще мине на ваша страна? Жандармерия? Мислите ли, че 1 рота жандармеристи е равна на 1 мострелкова рота, или дори на един взвод? Разликата? Едните са учени предимно да бият, другите да убиват. В тактически план също, разликите са колосални. Не сме Сирия, не сме дори Либия, ако и да има стрелба, ще приключи много бързо.  

image

Снимка от войната в Либия.  Либийски бунтовник с РПГ-7 

Ще си внесете наемници от чужбина, като Кадафи? Ами, направете го.  Само ви чакаме. Войната е занаят, а вие не го умеете.  От 24 г. воювате срещу нас, всеки ден, без да ни давате  и за минута спокойствие и нима мислите, че с една последна битка ще  стреснете някого? Нима мислите, че хората не са свикнали на лишения и че от 1 до 3  дни (максимум за толкова ще приключат с вас) бойни действия и лишения ще ги притеснят? 

image

Снимки от учения в Ново село

image

image

В населението има около 500 000 единици огнестрелни оръжия и мислите ли, че за тези които нямат, е проблем да си набавят?  Нужен е само един инцидент,  дайте го ако ви стиска, за да пламне неконтролируемо от властта Ви насилие и насочено срещу Вас. 

image

Войната не ни плаши, плаши  ни "мира" с вас, на който с нагледахме вече 24 години

Сигурен съм, че стотици хиляди, мъже служили в редиците на армията ни,  стотиците служили като наемници в чужбина, са на същото мнение като моето. Посмейте да дадете и един изстрел или платените ви провокатори да пролеят кръвта на гражданите.
Причините ли смъртта и на едно дете на улицата, хората ще ви видят сметката до крак, а после ще се приберат за вечеря при жените и децата си!  Пазете мира нагли говеда, защото търпението почна да свършва!  Сега ви пожелавам приятен ден....... и умната!   

Партийни членове и симпатизанти - врагове на БВП, напредъка и жизнения стандарт
Бедни и богати са свързани от една цел и имат еднакви интереси




Гласувай:
32



1. carmen - вече има две жертви, пламнаха като ...
22.02.2013 16:48
вече има две жертви, пламнаха като факли, минаха го като бързия влак медиите, никой не говори за тях, машината за промиване на мозъци е включена постоянно и на макс
цитирай
2. comfy - Радвам се
22.02.2013 21:06
на постинга ти - съвпада с мислите ми!...

... Само Армията може да е гарант на граждански мир и запазване на България, докато осъществим промените - тези, които са наистина нужни!

Поздравления за точния постинг!!!

к.к.
цитирай
3. unknown1 - вече има две жертви, пламнаха като ...
22.02.2013 21:16
анонимен написа:
вече има две жертви, пламнаха като факли, минаха го като бързия влак медиите, никой не говори за тях, машината за промиване на мозъци е включена постоянно и на макс

народът вече има имунитет!Никой не им се връзва на промивките!само едно не мога да разбера,защо ме занимават от медиите с мрънкането на политици,бълнуванията на анализатори и политолози?!
цитирай
4. balar - а
22.02.2013 22:47
анонимен написа:
вече има две жертви, пламнаха като факли, минаха го като бързия влак медиите, никой не говори за тях, машината за промиване на мозъци е включена постоянно и на макс


а колко ли има за които не се знае
цитирай
5. wilim - Само за тиквата не го разбирам:)
23.02.2013 07:24
Безспорно е, че военните винаги са били най-добър гарант за просперитета на едно общество. Поне в България все така е било! Нооо, има 2 броя "НО".....! Първо "НО" - военните се подчиняват на команди и задачи, задавани от командири! Сега командири няма, а ТЕ трудно се избират "демократично"! И второ "НО" - не последните 24, а последните 68 години са проблем, за да може военните да решават проблеми! Същата дилема имаше и през 1990!!! Обаче сегашните военни- и действащи и от резерва нямат нищо общо с патриотите, спасили България през 1885, 1923 и 1934!!!! Така че - "mission impossible"!
Аз съм от поколението, което служи по повече от 2 години, обаче ги няма генералите Жеков, Луков и т.н. Пък и снимката на профила Ви е ...хммм....не мога да намеря точни думи:):):)
цитирай
6. wilim - ииии....моля да не делите пак България!
23.02.2013 07:25
... а защо само в "провинцията"? И кой е виновен и за това разделение????
цитирай
7. blogerka - Мирът,
23.02.2013 08:35
ако ние не си го опазим няма кой друг. Комунистите си действат по стария начин-.дали са инструкции на псетата си какво да пишат в блоковете и се гласят с турците да ни управляват
цитирай
8. pando - BRAVO
23.02.2013 11:42
Polojenieto e mnogi prosto: Da se umira sas ili bez dostoinstvo...
цитирай
9. sande - Москва, Москва, ти наша съдба!
23.02.2013 11:47
Москва, Москва!

Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш!

Ти пак си огнено сърце

и с ясна пурпурна усмивка бдиш

над братски стиснати ръце.

……..

Москва, Москва! –

звезда на нови времена!
цитирай
10. muerte - Доста елементарен и комплексиран постинг.
23.02.2013 12:28
1. Кого плашиш с него?!? Или просто да се покажем в блога (на улицата дали ще размахаш пищов, а?) колко сме мъжкари и как ще избием..... ами там който и да е?!?

2. Нещо с гражданска война ли плашиш, че не си ясен (може да е от обърканата медикация)? Я виж чл. 95 от НК.

3. Сега като показа какъв голям бабаит си, мислиш ли, че пишката ти е по-голяма?

И последно, но не и по важност - представи си, че става това, което казваш - народа се вдига на въстание и избива, де що види "лоши говеда". И после кво? А?

Аман от комплексари бе, аман!
цитирай
11. tikoev - Жалко за хората които посегнаха на ...
23.02.2013 13:35
Жалко за хората които посегнаха на живота си, жалко и за тези които си отидоха тихомълком в мизерия и глад...Жалко за младите, които напуснаха България и на които децата им един ден ще се срамуват да признаят българските си корени заради този робски седемдесетгодишен сън ...Жалко за неродените деца...Жалко за болните деца, за хората, които умират без медицински грижи...Жалко за обезлюдените домове, чиито прозорци плачат...Но те пак ви вкарват в робството с уговорката всичко да културно! И имам само един въпрос към властимащите - сегашни и бивши (то бивш полицай и политик няма, ама нейсе). Съществува ли понятието "културен геноцид" или не?
цитирай
12. borsi - Пък и снимката на профила Ви е. . . ...
23.02.2013 14:34
wilim написа:
Пък и снимката на профила Ви е ...хммм....не мога да намеря точни думи:):):)


Преди ден-два някой бе решил, че се здрависвам с Бойко Борисов :))) на вас да не ви е дошло нещо друго на ум?
цитирай
13. borsi - освен че са напълно идиотски, ис...
23.02.2013 14:37
ferhunde написа:
освен че са напълно идиотски, исканията са противозаконни.


С национализация и аз не съм съгласен и ще е върховна глупост, но от 200 000 човека по улиците, няма как да няма и различни мнения. Колкото до това дали исканията са противозаконни, няма забрана някой да иска нещо, а кое е против закона и кое не, решава историята. И да се спасяват евреи в Германия е незаконно, както и деянията на Васил Левски са били против законите в тогавашната държава.
цитирай
14. borsi - . . . а защо само в "провинци...
23.02.2013 14:41
wilim написа:
... а защо само в "провинцията"? И кой е виновен и за това разделение????


Разделението дойде заради държавна политика от преди 10 г. всички големи компании, задължително да се регистрират в София за да се създават работни места там. Това доведе до липса на такива в провинцията и до това, че дори в големи градове заплатите са 2-3 пъти по-ниски от тези в София, а цените на стоките, често са и по-високи в провинцията, отколкото в столицата. Разликата в хранителната кошница е около 20-25% по скъпи във Варна. И като си дадат хората половината или цялата заплата за ток, вода и т.н. естествено бе да избухнат митинги, бе само въпрос на време.
цитирай
15. borsi - . . . представи си, че става това, ...
23.02.2013 14:42
muerte написа:
... представи си, че става това, което казваш - народа се вдига на въстание и избива, де що види "лоши говеда". И после кво? А?


Не виждам от какво си притеснен. Заплаха няма, освен тази, че ако властите решат да проливат кръв, това ще е с лош резултат за тях. Не разбрах какво точно те е изнервило чак толкова, освен ако не си се канил да излизаш и да стреляш по протестиращите или да пребиеш някой до смърт. Кротко, културно и няма да има проблеми.
цитирай
16. borsi - Току що, го заявиха по телевизията, официално:
23.02.2013 16:49
Току що, го заявиха по телевизията, официално: "Българската армия повече никога няма да позволи вкарване на тежка техника като на 19 февруари в София! Армията няма да позволи политиците да вбият клин между нея и народа и нейно основно задължение е да брани този народ, защото е неделима част от него! Армията е била, е и ще бъде част от народа на България, с цената на всичко, въпреки опитите на политиците да ни разделят от него!"
цитирай
17. borsi - 2013.02.24 - София - Радвам се, че протестите в София, за първи път не бяха окървавени, за първи път в новата история на България нямаше арестувани, както разби
24.02.2013 19:55
2013.02.24 - София - Радвам се, че протестите в София, за първи път не бяха окървавени, за първи път в новата история на България нямаше арестувани, както разбира се нямаше и провокации от страна на подставени от властта лица! Беше ли обаче нужно официално изявление от страна на офицерите, сержантите, войниците и от страна на запасняците в Българската армия, за да се пази гражданския мир?! Задайте си въпроса приятели от София, кой е стоял досега зад пролятата кръв по жълтите павета, безредиците, начупените магазини, автомобили и частна собственост и как така изведнъж, днес, на най-големия протест, нямаше не само такава, но нямаше и никакви инциденти?!
цитирай
18. demograph - Няма страшно
25.02.2013 11:52
Армията никога няма да застане срещу народа. Полицията също.Службите също. Само самоубийци и много нацапани в краденето ще помислят за такова нещо. Изритвайте провокаторите и напред!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 5984109
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031