Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2018 07:26 - Страхът че трябва да се променим ни дърпа назад.
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Не желаете ли да узнаете нещо чрез картите Таро? Някой хора се страхуват, други са срамежливи или стеснителни, а много често и несигурни дали изобщо желаят да узнаят нещо. Страхът че трябва да се променим когато узнаем нещо което сме предполагали подсъзнателно, но отхвърляли на съзнателно ниво ни дърпа назад. Или ни прави апатични което може би е по-лошо. Таро може да ви помогне с отговори на доста въпроси, за да продължите приключението наречено живот в правилната за вас посока.
image

Карта Таро за деня – Рицар на жезлите - (Дворцова карта)
Тълкуване според: Арлийн Тонети
Колода карти:Артър Едуард Уейт
Изтеглена карта: обърната 
image

Рицар на жезлите

Образност и значение на картата в право положение:

Храбрият рицар жезли тръгва на своето пътешествие със своя силен и добър кон, който ще го пренесе през всички земи и морета (какъв щастливец!). Доспехите на рицаря и робата му са декорирани със саламандри, които ще го защитават по време на пътуването.
image image

Както и астрологичния знак Стрелец, рицарят е прибързан във всичко, което върши, и предприема необмислени действия, които другите не биха посмели. Рицарят Жезли носи своя жезъл, който му дава сила да обяви целите си, а трите пирамиди на хоризонта олицетворяват тялото, мисълта и духа.
image image

Въпреки че е припрян и нетърпелив във всичко, което прави, той е силен и винаги ентусиазиран, независимо от всичко. В днешно време ще го определим като малко фанатичен, хиперактивен, превъзбуден, но той просто иска да си свърши работата и да продължи, не обича да се мотае, да шишалкави или да флиртува.
image image

Рицарят Жезли може да бъде щедър приятел или любовник и винаги прави всичко по страхотен начин и грандиозно. Тази карта сочи промяна на местожителството, пътуване, което ще предприемете, може и неочаквано, нова авантюра или основна промяна в живота ви, за която ще искате да бъдете готови. Тъй като картата е права, всяка промяна, която рицарят обяви, ще бъде страхотна!
image

Образност и значение на обърнатата карта:

Рицарят е с главата надолу! Бедният кон! Всичко се свлича, конят куца, жезълът с огъня пада (силата напуска рицаря) и дори пирамидите са обърнати, обръщайки наопаки цялата енергия, която е конструктивна, когато са в право положение.

Обърнатият рицар жезли се появява, когато нещата са неправилни, погрешни, дезорганизирани, извън контрол и хаотични. Вероятно пътуването трябва да се отложи или не си заслужава да се предприема. Може би посланията не са предадени правилно или нещата са извън контрол в офиса, в бизнеса или вкъщи.

 

Ревност, лични конфликти, несигурност, съмнение в себе си и уязвимост са някои от думите, които описват обърнатата карта рицар жезли. Той може да бъде тесногръд, склонен към спорове и с откровено просташко поведение. Но както при всички обърнати карти от Малката Аркана, вие имате силата да ги обърнете отново със своята воля. 
image

Клуб Таро
https://web.facebook.com/groups/457926641378692/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3715180
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3079
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930